Király István

Windows Intune
Felügyelet a felhőből

A Windows Intune egy felhőalapú, havidíjas felügyeleti megoldás, mely áll egy ügyfélszoftverből és egy böngésző alapú felügyeleti konzolból.
Segítségével számos felügyeleti feladatot végezhetünk el, pl.: frissítések telepítése, végpontvédelem, leltárkészítés, távsegítség.

A Windows Intune-ra való előfizetéssel egyszeri nagy beruházás nélkül, kapunk egy felhőalapú „System Center” megoldást, teljes értékű vírus+spyware+rootkit védelemmel, távsegítséggel, hardver és szoftver leltárral, licenc kezelő megoldással és számos további szolgáltatással. Frissítési jogot szerzünk a Windows 7 Enterprise rendszerre, egységesíthetjük a számítógéppark állapotát, nagyobb helyi infrastruktúra fenntartása nélkül juthatunk nagyvállalati megoldásokhoz...

Kiknek ajánljuk ezt a rendszert?
Akik nem rendelkeznek felügyeleti megoldással, vagy a jelenlegit szeretnék lecserélni. Akik nem rendelkeznek tartománnyal, vagy nincs minden gép a tartományban. Ahol sok az utazó, vagy laptopot használó munkatárs. Ahol nincs erőforrás teljes állású informatikusra. Ahol heterogén a szoftver környezet és a cél a homogenitás kialakítása, stb.

A könyv elektronikusan is elérhető a TechNetKlub oldalán.

A könyv tartalomjegyzékének megtekintése


Hasznos linkek (magyar nyelvű):


A könyv mérete: B/5, terjedelme: 48 oldal
Ára: 695 Ft (áfával)
Raktári szám: JO-0339
ISBN: 978-615-5012-13-6